Pronssia pohjolaan GS Trophysta

No niin!
GS Trophyn viimeinen testi takana. Trialia isolla 1200 cc GS BMW:llä temppuradalla.

En ollut ajanut kyseistä laitetta aikaisemmin mutta voihan sen aloittaa näinkin. Pohjoismaiden joukkue pärjäsi kaikesta huolimatta hyvin tässä viimeisessä testissä. Toinen sija temppuradalla ja kokonaispisteissä 3 sija! Elikkä päästiin palkintopallille!

Jännitys oli käsin kosketeltavaa loppuun asti, koska kolme parasta joukkuetta ajoivat temppuradan viimeisenä ja pohjoismaat oli jaetulla toisella sijalla ennen viimeistä testiä. Iso Britannia voitti kokonaispisteet ja Etelä-Afrikka tuli toiseksi.

Isot kiitokset kuvakisassa äänestäneille! Pohjoismaat sai kuvakisassa yli 2000 ääntä ja saavutti sillä kolmannen paikan kyseisessä kilpailussa, tämä oli tärkeää koska myös nämä pisteet otettiin mukaan kokonaispisteisiin.

Nyt olemme takaisin Johannesburgissa ja kuraiset pyörät on luovutettu takaisin. Pyörien mittareihin tuli 1750 km. Pyörät olivat uusia kun aloitimme ja pyöräni mittarissa oli 8 km. Nyt ketjut kuivana ja takarengas sileänä ja kuljettajat monta kokemusta rikkaampana ja kokeneempana. Tämä oli hieno kokemus.

Terv. Jussi BMW GS TROPHY 2010 Team Nordic 3. sija

Uusin numero