Prätkällä töihin -päivä 5.6.

Tapahtuman julkisena kasvona toimii näyttelijä ja innokas motoristi Ville Haapasalo, joka kertoo olevansa prätkäilyn osalta satunnaiskäyttäjä.
– Menen ihan fiiliksen mukaan.

Perheellisenä miehenä hän ajelee nimenomaan työmatkat kaksipyöräisellä – mutta ihan perinteisistä työmatkoista ei ole kyse, sillä Haapasalo hurauttaa prätkällä milloin Viroon, milloin Moskovasta Suomeen. Kysyttäessä mikä moottoripyöräilyssä on parasta, vapaudentunteen mies  tuomitsee kliseeksi.
– Vapaudentunne on niin klisee, etten sano sitä. Moottoripyöräily antaa enemmän, paljon positiivista ja hyvää oloa. Vaikka ajaminen olisi väsyttänyt, niin kun pysähdyn, huomaan aina hymyileväni.

Prätkällä Töihin -päivä voisi kestä Haapasalon puolesta vaikka koko kesän.
– Jos kesällä on pakko mennä töihin, niin kyllähän siitä on edes hauskaa tehtävä. Ota ilo irti ja hyppää prätkän selkään! Se on aivan sama sataako vai paistaako. Mieti nyt, vähänkö porukka pitää sinua sankarina, kun tulet prätkäkamppeissa märkänä töihin. Rankka jätkä!

Itse taiteilijaa ei työkeikan vuoksi tapahtumassa nähdä, mutta järjestäjä kertoo päivän olevan  mainio tilaisuus levittää kaksipyöräharrastuksen sanomaa: heille, joille pyöräily on enemmän viikonlopun harrastus, on Prätkällä Töihin -päivä oivallinen tilaisuus kokea miten ketterästi, ruuhkavapaasti ja nopeasti työmatka sujuu.

Kaikille kypärän kanssa paikalle saapuville tarjotaan kahvit.

Uusin numero