Prätkäliikkeissä tapahtuu joulunalusviikolla – piparin lisäksi tarjolla prätkäuutuuksia sekä joulutarjouksia


Joulupukin odotuksen jännitystä voi lieventää kuluttamalla joulunalusviikolla aikaa prätkäliikkeissä.

Piparia ja Bobberia

Keskiviikkona Vantaan Bike Worldissa on Suomen ensiesittelyssä uusi Indian Scout Bobber. Paikalla on rutkasti ammattilaisia tuotteen ympäriltä, henkilökuntaa, samanhenkisiä asiakkaita, pientä purtavaa ja pikkujoulutarjouksia. Vantaan Bike World, Tuupakantie 7, keskiviikkona 20.12. klo 17-19. Tilaisuus on kaikille avoin.

Lisää piparia ja joululahjaostoksia

Perjantaina voi käydä vertailemassa, pärjääkö MP-Racingin piparitarjoilut keskiviikon Bikeworldin kestitykselle. Jo vuodesta miekka ja kirves on MP-Racing tarjonnut joulukahvit viimeisenä työpäivänä ennen joulua, niin myös tänä vuonna. Paikalla on kahvia, glögia, piparia ja Maukka. Sallittuja keskustelunaiheita ovat kisatarinat, moottoripyörät ja sää. Jos joululahjat on vielä ostamatta, niin samalla voi ostella takuulla mieluisia lahjoja itselleen tai läheisille. MP-Racing, Sahanmäenkatu 30, Hyvinkää. Perjantaina 22.12. klo 9-17.

Kinkunsulatusta

Tapaninpäivänä kinkkua sulatellaan MP-Racingin Tapaninpäiväajoissa legendaarisilla Erkylän Lukoilla. Ajaa saa sekä enduro- että motocrosspyörillä. Pyörässä pitää olla voimassa oleva liikennevakuutus ja äänirajoitus on SML:n sääntöjen mukainen. Ajo tapahtuu omalla pyörällä, varusteilla ja vastuulla. Jos kinkunsulattelu tuntuu turhalta, niin paikalle voi tulla myös kahville, pullalle ja makkaralle (rajoitettu erä). Osoite: Pohjoinen Kehätie, Hyvinkää. Huomioithan, että ajopaikka on yksityinen, ajo ehdottomasti kielletty muulloin kuin tapahtuma-aikana.

Uusin numero