Pramacin tallipäälliköltä arvosanat kuljettajilleen: ”7+ ja 7”

Tiimissä ajavat tällä kaudella Danilo Petrucci ja Jack Miller.

“Testit ovat sujuneet meiltä hyvin. Danilo sopeutui mainiosti uuteen Ducati Desmosedici GP 2018:aan, eikä edes säätöihin tarvinnut tehdä mitään mullistavaa. Thaimaassa aloitimme heti hienolla vauhdilla ja paransimme päivä päivältä. Toistaiseksi annan Danilolle arvosanan 7+ suorituksistaan ja Jackille 7. Molemmat ihan hyviä siis”, Guidotti sanoo.

“Emme loistaneet vielä Valencian tai Jerezin testeissä, mutta Malesia ja Thaimaa olivat meille iso edistysaskel. Ilmassa on paljon positiivisia merkkejä kauden alla.”

Viime kaudella tiimin kuljettajista Petrucci oli MM-sarjassa 8:s ja Scott Redding 14:s. Petrucci oli Italiassa ja Japanissa jopa podiumilla.

”Näen, että Danilosta on tullut paljon kokonaisvaltaisempi kuljettaja. Hän on osoittanut pystyvänsä ottamaan tärkeän askeleen kuljettajana. Hän on myös pudottanut painoaan, mikä kertoo oikeanlaisesta sitoutumisesta. Jack on myös aloittanut meillä juuri kuten toivoimme. Hän ajaa viime vuoden pyörällä, ja on sopeutunut siihen oikein hyvin. Hän on kuljettaja, joka ei ole vielä näyttänyt läheskään koko potentiaaliaan. Kaikki on sujunut toistaiseksi hienosti, mutta vaikeuksiakin varmasti tulee. Ja juuri se, miten hän niihin suhtautuu, punnitsee hänet todella. Jackin on oltava kärsivällinen ja edettävä askel kerrallaan”, Guidotti painotti.

Uusin numero