Pramac Ducatin kuskit arvioivat itse testikautensa: ”Kouluarvosanaksi viitonen”

”Annan itselleni kouluarvosanaksi 8. Olen ollut hyvin tyytyväinen testeihin. Miinusta tulee Qatarin testien kolaroinnista, joka oli tosin aika omituinen. Ajoimme erinomaisia kisasimulaatioita, joissa olimme joka kerta nopeita. Kaikissa kolmessa testissä meillä on ollut vain vähän vaikeita hetkiä, joten olen tyytyväinen. Aiempina vuosina ongelmia on ollut paljon enemmän”, Danilo Petrucci sanoo.

Plussaa:
”Olemme tehneet vain vähän muutoksia pyörään, se on merkki siitä, että se on erittäin hyvä. Olemme pystyneet tekemään kisasimulaatioissa täydet 22 kierrosta. Siitä ei toki vielä saa mitään pokaalia, mutta itseluottamusta se on meille antanut.”

Miinusta:
”Qatarin toisen testipäivän kolari oli täysin odottamaton. Se oli sääli, olisin halunnut ajaa koko testikauden ilman kolarin kolaria.”

Jack Millerin fiilikset testikaudesta olivat täysin toisenlaiset.

”Kouluarvosanani on 5. Kaikki voisi olla paremmin, mutta myös huonommin. Olemme saaneet paljon kierroksia ajettua ja paljon dataa kehitystyötä varten. Joka radalla on ilmennyt jotakin ongelmia, mutta olemme pystyneet ratkaisemaan ne, mikä on hieno asia. Uskon, että suunta on nyt oikea.”

Plussaa:
”Olimme joka radalla riittävän nopeita, pystyin parantamaan aikojani päivä päivältä ja kierros kierrokselta. Pyörä tuntuu helpolta ajaa, joten olen toiveikas.”

Miinusta:
”Kaksi kolaria Malesiassa ja Thaimaassa olivat minulta tosi tyhmiä. Kutsuisin niitä täysin aloittelijan virheiksi. Kukaan ei pidä kolareista, minä ajoin sellaisen kerran joka testeissä. Josko tämä nyt jo riittäisi.”
 

Uusin numero