”Pötypuhetta!” – MotoGP-pomo kiistää mestarin viekottelun jättisummalla

Ducati lapioi aikoinaan Lorenzon nykyisen tallikaverin Valentino Rossin tilille 15 miljoonaa euroa kaudessa. Vastaavat luvut ovat olleet tapetilla varikkopuheissa Lorenzon osalta.

Ciabatti kiistää – ainakin tässä vaiheessa – sen, että Ducati virittelisi Lorenzon kaappausta hinnalla millä hyvänsä.

– Pötypuhetta! Emme ole tehneet mitään tarjousta Lorenzolle. Toki maailmanmestari aina kiinnostaa, mutta yhtälailla olemme kiinnostuneita Hondan Marc Marquezista, Ciabatti kuittaa vilungisti.

Ducatin tehdastiimin nykyisten kuljettajien, eli Andrea Iannonen ja Andrea Dovizioson sopimukset ovat katkolla tämän kauden jälkeen. Dovizioson tilanne jatkon osalta vaikuttaa tukalammalta.

– On tavallaan huvittavaa alkaa puhua siirroista heti ensimmäisten talvitestien jälkeen siitäkin huolimatta, että kaikkien kärkikuljettajien sopimukset päättyvät tähän kauteen. Siinä mielessä tämä vuosi on toki poikkeuksellinen. Minusta tässä vaiheessa on kuitenkin ehdottomasti tärkeintä saada paketti kuntoon tulevalle kaudella. Se on ainakin Ducatin strategia. Korostan ja kiellän, että olisimme tehneet minkäänlaista tarjousta Lorenzolle, Ciabatti toistaa.

Kauden toinen testijakso ajetaan ensi keskiviikosta perjantaihin Phillip Islandin radalla Australiassa.

Uusin numero