Portugali pyyhitään Pyrhösen ja kumppaneiden MM-kalenterista

Viimeisin takaisku kalenteririntamalla koettiin, kun Portugalin osakilpailu peruuntui. Suomen osalta vastaava kohtalo sinetöityi jo keväällä.

Kansainvälinen moottoriliitto FIM vahvisti tänään, että Aquedaan kalenterissa syyskuun 9. päiväksi sijoitettu Portugalin osakilpailu on peruuntunut. Syytä tähän ei mainittu.

Portugalin poistumisen myötä sarjasta on jäljellä enää kaksi osakilpailua, eli Matterley Basin 19. elokuuta Britanniassa ja Teutschenthal 23. syyskuuta Saksassa.

Maailmanmestaruudessa on vahvimmin kiinni itävaltalaiskuljettaja Matthias Walkner, jolla on koossa 261 pistettä. Toisena tulee Slovenian Klemen Gercar ja kolmantena Itävallan Günter Schmidinger pistein 234 sekä 227.

Tshekin Martin Michekin pistesaldo näyttää 219:ää. Pyrhönen on viidentenä pistein 213, joten hänellä on edelleen täydet saumat mitaliin.

Pyrhösen lisäksi MX3-luokassa ovat tällä kaudella suomalaiskuljettajista pisteille yltäneet Ludde Söderberg (100), Marko Kavalainen (24), Riku Rouhiainen (22) ja Toni Eriksson (8).  Söderberg on sarjassa kymmenentenä ja Kovalainen sijalla 32.

Uusin numero