Ponutaival kerää motoristit Kesälahdelle jo 27. kerran

Kesälahdella järjestettävälle Ponutaipaleelle odotetaan jopa yli 400 motoristia viikonlopun viettoon.

Kiteen Kesälahden Karjalan Kievarilla on tulevana viikonloppuna tunnelmaa, kun motoristit ympäri Suomen ja Euroopan kurvaavat paikalle nauttimaan jo 27. kerran järjestettävästä Ponutaival-kokoontumisajosta.

– Kokoontumisajoissa törmää siihen aitoon motoristihenkeen puhtaimmillaan, avuliaisuutta, yhteishenkeä, naurua ja ripaus hulluuttakin. Olen todella ylpeä että kerhomme on osana vaalimassa suomalaista motoristikulttuuria perinteisen Ponutaival-kokoontumisajon muodossa.

Suurin kiitos kuuluu tietenkin vuodesta toiseen paikan päälle saapuville osallistujille, mutta haluan antaa erityismaininnan oman kerhomme aktiiveille jotka jaksavat hymyssä suin tarjota paikalle saapuville motoristeille parhaat mahdolliset puitteet. Viime vuonna saimme vieraita jopa Ranskasta asti, saa nähdä mistä tämän vuoden pisin matkalainen tulee, kertoo järjestävän kerhon Kitee MC:n puheenjohtaja Kari Kosonen.

Ensimmäisiä motoristeja odotellaan Karjalan Kievarin leirintäalueelle huomenna perjantaina klo. 12:00 ja ohjelmaa on luvassa aina sunnuntaille puolille päivin. Ohjelmaa viikonlopulle on luvassa runsaasti, seurustelun ja upeiden prätkien ihastelun lisäksi alueella iltaisin live-bändejä, lauantaina kiertoajelua salpalinjalle ja perinteikäs motoristi-bingo.

XLmoto.fi verkkokauppa on jo kolmatta kertaa mukana tukemassa Ponutaivalta ja omalta osaltaan haluaa edistää kokoontumisajo-kulttuuria Suomessa lahjoittamalla 4 kpl 50€ motoristin lahjakortteja, jotka arvotaan kaikkien paikalle saapuvien motoristien kesken.

Teksti: Ponutaival tiedotus, kuva Pekka Kankaala.

Uusin numero