Pisteet tiukassa Bastognessa

De Reuver sai molemmista eristä MM-pisteitä ollen ensimmäisessä erässä 20. ja toisessa erässä 17. Tiainen ylsi 26:nneksi ja 24:nneksi.

Toiseen erään rata kuivui entisestään ja pehmenemisen myötä kivet nousivat pintaan. Huonosta startista huolimatta de Reuver nousi pistetaisteluun ja piti pintansa maaliin saakka sijoittuen 17:nneksi.

– Kahdesti pisteille – viimeksi kolme vuotta sitten pystyin samaan tulokseen, joten olen tyytyväinen. Tämä on minulle uusi tiimi, uusi pyörä, uusi rata ja valitettavasti kaaduin aamun harjoituksissa, joten kaikki lukuun ottaen olen tyytyväinen suoritukseen, kommentoi iloinen de Reuver.

– Marc nousi sinnikkäästi sija sijalta ja ajoi hyvin aamuisesta voltistaan huolimatta. Varsinkin toisessa erässä hän sai pidettyä takaa tulevat takanaan, kannusti tallipäällikkö Kari Tiainen.

Tiainen sinnitteli tasaisella ajollaan siis 24:nneksi toisessa erässä.

– Vauhti on kovaa. Sain taisteltua vähän paremman ajan, mutta ajo on sen verran jäykkää, että töitä tehdään koko ajan sijoituksien nostamiseksi, kommentoi Tiainen ajoaan.

Ensimmäisen erän voitti Antonio Cairoli, toiseksi ajoi Gautier Paulin ja kolmas oli Clement Desalle. Toisen erän voitti toistamiseen Cairoli. Toiseksi nousi Christophe Pourcel ja kolmanneksi ajoi  Desalle.
 
Tulokset:
http://www.motocrossmx1.com/reslists.aspx

Uusin numero