Pimp My Bike 2015 – Latelat tuunaavat nyt autojen sijaan kurapyöriä

Tamperelainen moottoripyöräliike Motokeidas toteuttaa yhdessä TV:stä tuttujen Lateloiden kanssa ainutlaatuisen Pimp My Bike -konseptin, jossa avoimen haun kautta haetaan nyt rumaa crossia tai enskaa tuunattavaksi.

Onko sinulla tai kaverillasi motocross- tai enduropyörä, joka on ennen kaikkea ruma eikä edes välttämättä toimi? Nyt sinulla on mahdollisuus saada pyöräsi Latelan jätkien käsittelyyn, jonka lopputulos ei jätä varmasti ketään kylmäksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen  jukka.sundvall@motokeidas.com. Hakemuksesta pitää löytyä kuvia pyörästäsi, lyhyt kertomus sekä pyörästäsi että itsestäsi, ja perustelut, miksi juuri sinun monttukoneesi tulisi valita käsittelyyn.

Kilpailuun valitaan kaksi erilaista pyörää ja ne esitellään sekä luovutetaan omistajilleen 6.-7.11 Tampere SuperCross & Offroad Expo tapahtumassa.

Kilpailun järjestäjä: Motokeidas Oy
Tuunauksen toteuttaja: Latela
Osat pyöriin toimittaa: KTM, Kasmar Group ja Knobby

Aikaa ilmoittautua mukaan on 20.9 asti, jonka jälkeen valittujen pyörien omistajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Valitut pyörät tarvitaan noin 3 viikkoa ennen messuja.

Uusin numero