Pieni virhe pudotti Rasmus Nurmen pistekärjestä

Rasmus Nurmi ja Arttu Matikainen taistelivat Botniaringin kilpailuviikonloppuna tiukasti SSP300-luokan korkeimmista pisteistä.  

Aika-ajoihin lähdettiin sateen kastelemalle radalle. Rata kuivui onneksi aika-ajon loppua kohden ja Rasmus Nurmi puristettua toiseksi viimeisellä kierroksella paalupaikkaan oikeuttavan kierrosajan.

Lauantain kisassa Nurmen lähtö ei aivan onnistunut ja Arttu Matikainen kakkosruudusta pääsi ohi.  Nurmi sai hyvän imun pitkän takasuoran jarruun jo ensimmäisellä kierroksella ja pääsi siinä kärkeen. Kovaa taistelua riitti Matikaisen kanssa koko kisa ja ruutulipulle Nurmi ajoi ykkösenä sekunnin erolla Matikaiseen.

Sunnuntain kisaan Nurmi lähti lauantain tapaan paalupaikalta. Koko kisan ajan Nurmella ja Matikaisella oli kova taistelu ykköspaikasta. Viimeisella kierroksella toiseksi viimeisessä mutkassa Nurmi ohitti kierroksella ohitettavaa kuskia ja tuli mutkaan hiukan liian lujaa, jolloin eturengas luisti alta ja tuloksena kaatuminen ykköspaikalta. Pyörä meni heikkoon kuntoon, mutta kuljettaja säilyi onneksi ehjänä. 

-En  päässyt maaliin tässä kisassa. Harmittaa vietävästi pisteiden menetys!

Arttu Matikainen siirtyi voitollaan yhden pisteen erolla sarjajohtoon. 

Kahden viikon päästä kauden viimeiset kisat Kemorassa.

Kallio Racing Junior teamin Rasmus Nurmi #9, Sastamalan Suodenniemeltä on harrastanut circuit racingia vuodesta 2014. Suurimpana saavutuksena SSP300-luokan suomenmestaruus vuonna 2020. 

Kaudella 2021 tavoitteena on saada vauhtia lisää ja sitä myötä uusia SSP300-luokan suomenmestaruus. Syksyllä on myös tarkoitus osallistua Espanjan ESBK-sarjan kahteen viimeiseen osakilpailuun Valenciassa ja Jerezissä. 

Kaudella 2022 on tavoitteena siirtyä Superstock 600n-luokkaan. 

Tulevaisuuden tavoitteena on jonain päivänä ajaa MotoGP-sarjassa. 

Uusin numero