Piaggio-konsernin tuotteet Brandtille

Sopimus astuu voimaan 1.1.2017.

111-vuotias Otto Brandt -konserni vahvistaa Piaggion kanssa tekemällään sopimuksella asemaansa Suomen moottoripyörä- ja mopomarkkinoilla ja nostaa Brandtin selkeästi Suomen suurimmaksi 2-pyöräisten moottoriajoneuvojen maahantuojaksi tuplaamalla kappalemääränsä ja nostamalla Brandtin markkinaosuuden neljännekseen koko markkinoista. Moottoripyörien ja mopojen lisäksi Brandt ottaa valikoimiinsa myös Piaggio Wi-Bike -sähköavusteiset polkupyörät, joita ei ole aiemmin tuotu Suomeen.

”Piaggio-konsernin tuotteet, kuten aina tyylikäs Vespa ja urheilullinen Aprilia, sopivat erinomaisesti Brandtin nykyiseen 2-pyörävalikoimaan ja nyt pystymme tarjoamaan jälleenmyyjillemme täydellisen valikoiman mopoja, skoottereita ja moottoripyöriä, sekä muita vapaa-ajan ajoneuvoja. Piaggio Wi-Bike on myös erittäin mielenkiintoinen tuote ja sen avulla pääsemme kasvaville polkupyörämarkkinoille. Wi-Biken ohella tulemme lähitulevaisuudessa näkemään muitakin mahtavia uutuuksia”, toteaa Oy Brandt Ab:n tuotepäällikkö Keijo Rouvali.

”On hienoa päästä työskentelemään Euroopan suurimman 2-pyörävalmistajan kanssa. Piaggio on aina ollut innovatiivinen yritys, jonka premium-luokan brändit, sekä ikoniset tuotteet herättävät vahvoja tunteita. Tyylikkyys, suorituskyky ja ajamisen nautinto ovat pääosissa, ne ovat meidän kaikkien intohimo. Me uskomme vahvasti 2-pyöräalan tulevaisuuteen, ja olemme myös valmiit siihen panostamaan”, lisää Oy Brandt Ab:n myynti- ja markkinointijohtaja Antti Rapo.

Oy Brandt Ab esittelee koko uuden edustusmallistonsa MP17-MESSUILLA HELSINGIN MESSUKESKUKSESSA
helmikuun alussa.

Uusin numero