Persoonallista väriä akun lataamiseen – CTEK Gulf Limited Edition -akkulaturi

Legendaarisen öljy-yhtiön ilmeellä toteutettua akkulaturia on valmistettu koko maailmaan vain muutamia tuhansia kappaleita.

Uusi CTEK Gulf Limited Edition -akkulaturi yhdistää CTEKin lataustekniikan ja ikonisen Gulf-brändin. CTEK on on johtava ajoneuvojen akkujen huollon, ylläpidon ja hallintaratkaisujen toimittaja. Uutuutta on valmistettu rajallinen määrä. CTEK Gulf Limited Edition -akkulaturissa on ajastin, joka kertoo, milloin akku on ladattu täyteen. Uutuus on yhteensopiva kaikkien 12 voltin lyijyhappoakkujen kanssa. Se voidaan pitää yhdistettynä akkuun pitkiäkin aikoja, sillä se ei yli- tai alilataa akkua.

-Olemme innoissamme yhteistyöstä Gulfin kanssa ja uudesta CTEK Gulf Limited Edition -akkulaturista. Gulf on rakastettu brändi monesta syystä: jotkut ovat Gulf-faneja moottoriurheilutaustan vuoksi, kun taas toiset pitävät brändin herättämästä nostalgian tunteesta. Aivan kuten CTEKin brändi, Gulfin oranssi logo yhdistetään aina korkean laatuluokan tuotteisiin, kertoo CTEKin myyntipäällikkö Pasi Ahola.

Laturipakkaukseen sisältyy hauenleukaliittimillä ja rengasliittimillä varustetut latauskaapelit. Lisävarusteet, kuten seinäkiinnikkeet ja jatkokaapelit, myydään erikseen. CTEK Gulf Limited Edition -akkulaturilla on viiden vuoden takuu. Suomessa CTEK Gulf Limited Edition -akkulaturin jakelijana toimii yksinoikeudella US-Parts Finn-Am Oy.

Uusin numero