Perinteitä kunnioittaen: Yamaha Ténéré 700 Rally Edition

Ténéré 700 Rally Editionin värimaailma on lainattu XT 500 Dakar-pyörästä.

Yamaha on esitellyt merkin Dakar-historiaa kunnioittavan Rally Edition -version suositusta Ténéré 700 -mallistaan.

Yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista adventure-pyöristä on eittämättä Yamaha Ténéré 700, jonka houkuttelevuutta valmistaja lisää entisestään esittelemällä mallista Rally Edition -version.

Silmiinpistävin ero on mallin retrohenkinen sinikeltainen väritys, joka on kunnianosoitus merkin voittoisille Dakar-pyörille. Toinen ilmeinen muutos on järeä, nelimillisestä alumiinista valmistettu pohjapanssari, joka paitsi suojaa moottoria ja alempia runkoputkia, myös sisältää työkalulaatikon kiinnityspisteen. Alumiininen jäähdyttäjän suoja ehkäisee lentävien kivien ja oksien aiheuttamia vahinkoja ja tyylin viimeistelee alumiininen ketjunsuoja.

Istuinkorkeus on 20 mm korkeamman, yksiosaisen Rally-satulan ansiosta 895 millimetriä, mikä helpottaa offroad-ajamista. Lisäksi malli on varustettu polvien ja reisien pyöräotetta parantavilla kumisilla. Offroad-käyttöä ajatellen Yamaha on myös varustanut Rally Editionin karkeilla puolivohvelikahvakumeilla.

Tavallisesta Ténéré 700:sta tutun, mainion CP2-moottorin pakokaasut poistuvat Akrapovicin äänenvaimentajan kautta. Myös LED-vilkut kuuluvat vakiovarustukseen.  

Ténéré 700 Rally Edition tulee saataville heinäkuun aikana.

Uusin numero