Patronen aloittaa kauden Suomessa

HRP-Suzukin väreissä kaudella 2015 ajava Road Racing –kuljettaja Valter Patronen pitää  Brittein Supersport 600 –sarjaa edelleen tavoitteenaan, mutta kausi aloitetaan kotimaasta.

– Yhteistyökumppaneiden saaminen on suuren vaivan takana. Ne asiat, joita lähdemme tekemään, haluamme tehdä kunnolla. Tästä syystä päätimme, että Briteissä ajetaan vasta sarjan kolme viimeistä osakilpailua kotoisen SM-sarjan jo päätyttyä, Patronen toteaa.

Vaikka koko BSB-sarjan kiertäminen jäikin tällä kaudella haaveksi, lähtee Patronen kauteen tavoitteet kirkkaana mielessään.  SM-sarjastakin Patronen odottaa kovaa kamppailua.

– Tavoitteeni on ilman muuta maailmalla ja tämä kausi on kieltämättä valmistautumista siihen – ajamalla Briteissä sarjan viimeiset kisat pyrimme luomaan paremmat edellytykset koko sarjan ajamiseksi kaudella 2016. Myös SM-sarjassa on kuitenkin kova taso, ja uskon, että kilpailusta tulee kovaa myös kotimaassa. Voitosta lähdetään tietenkin ajamaan Suomessakin, Patronen sanailee.

Valter Patronen ajaa kotimaassa Road Racingin SM-sarjan Superstock 600 –luokkaa. Briteissä luokka on vapaamman viritysasteen salliva Supersport 600.  

Uusin numero