Patrik Pulkkinen manaili kisaansa: ”Jatkuvasti pieniä virheitä”

Japanin Motegin rataa piiskannut kova sade teki tämän päiväisestä MotoGP-kilpailusta erittäin haastavan. Myös MM-debyyttikauttaan ajava Suomen Patrik Pulkkinen oli vaikeuksissa haastavissa olosuhteissa, mutta onnistui silti tuomaan itsensä maaliin liukkaalla radalla. Peugeot MC Saxoprintin kuljettaja oli maalissa 22.

”Minulla ei ollut hyvää tuntumaa pyörään kisan aikana ja oli erittäin vaikea nähdä mitään kovan sateen takia”, 16-vuotias Pulkkinen manasi.

”Pito tippui kisan edetessä ja ajosta tuli vaikeampaa ja vaikeampaa. En vain saanut hyvää kierrosta, koska tein jatkuvasti pieniä virheitä ja liu´uin paljon. Kuten koko viikonlopun aikana, painiskelin oikeiden ajolinjojen löytämisessä ja sen myötä en saanut nopeaa kierrosta.”

Vain 13 kierrosta kestäneen kilpailun voittoon ajoi Italian Romano Fenati, toiseksi sijoittui Ajo Motorsportin italialaiskuljettaja Niccolo Antonelli ja kolmanneksi Fenatin maanmies Marco