Paris Hiltonilla vain ranskalainen visiitti MotoGP-sarjaan

Hiltonin kuherruskuukausi espanjalaisen BQR-tiimin kanssa päättyi oikeastaan ennen, kuin se ehti kunnolla alkaakaan. BQR:n mukaan Hilton ei täyttänyt sopimusvelvoitettaan alustavasti kolmen vuoden mittaiseksi kaavaillussa yhteistyöprojektissa.

BQR:n näkemyksen mukaan Hiltonin oli määrä määrä osallistua promootioponnisteluihin huomattavasti useammin, mitä kaudella 2011 loppujen lopuksi toteutui. Hilton oli mukana 17 mahdollisesta MM-osakilpailusta vain kahdessa, eli Barcelonassa ja kauden päättäneessä Valenciassa.

Hiltonin värikkäät visiitit varikoille osuivat tosin ainakin tuloksellisesti nappiin. Bluesens by Paris Hilton Racing-tiimin nuori espanjalaiskuljettaja Maveric Vinales voitti 125-kuutioisten luokan osakilpailun Valenciassa ja oli Barcelonassa kakkonen.

Valencian lisäksi Le Mansissa, Assenissa ja Sepangissa ykkösenä ruutulippua tervehtinyt Vinales sijoittui 125-kuutioisten luokan 63 vuoden mittaisen historian viimeisellä MM-kaudella loppupisteissä komeasti kolmanneksi. Se toi hänelle ansaitusti vuoden tulokkaan tittelin.

Romeron tiimi mukana kolmessa luokassa

Vinales viilettää ensi kaudella 125-kuutioiset korvaavassa Moto3-luokassa FTR-Hondalla. Hän jatkaa uraansa Raul Romeron johtamassa BQR-tiimissä, joka kilpailee kaudella 2012 Hiltonin lähdön jäljiltä ja uuden sponsorinsa myötä Avintia Racing -nimen alla.

Tiimi on mukana GP-sarjan kaikissa kolmessa luokassa. Moto2-luokassa sen kuljettajana kilpailee 125-kuutioisten ex-maailmanmestari, pitkään Asparin riveissä ajanut ja viime kaudella loukkaantumisista kärsinyt espanjalainen Julian Simon.

Avantia Racing on mukana MotoGP-luokassa niin sanottuna CRT-tiiminä, jonka pyörien voimanlähteeksi on varmistunut Kawasakin moottori.  Näitä pyöriä kuskaavat Moto2-luokassa aiemmin kilpailleet espanjalainen Ivan Silva ja kolumbialainen Yonny Hernandez.
 

Uusin numero