Parhaillaan koeajossa Ducati Multistrada  1260

Vuonna 2016 Ducati esitteli ensimmäisen Adventurepyöränsä Ducati Multistrada  1200:n.
Päivitetty moottori on nykyään 1262 kuutioinen. Vauhdikkaat 158 hevosvoimaa saavutetaan kiitos viime vuotisen kammioiden vaihdoksen.

Suurempi sylinteritilavuusja nokka-akselien muutokset tekevät siitä helpommin ajettavan kuin aiemmin. ABS, Wheelie Control ja Vehicle Control ovat vakiona suoraan tehtaalta. 

Niille, jotka haluavat ajaa pitkään metsässä tai sivistyksen ulkopuolella, pyörä on varustettu reilulla 30 litran polttoainesäiliöllä. Niille jotka haluavat poistua asfalttiteiltä, rengas koot ja kuvioinnit ovat juuri sitä mitä pitääkin.

Ducati  on panostanut kuljettajan ajomukavuuteen. Painopistettä on madallettu, samoin istuin- ja  ja ohjauskorkeus. Mittaristo tulee 5 tuuman TFT-näytöllä, joka on yhdittettävissä Ducatin Multimedia System -järjestelmään Bluetoothin välityksellä. 
Multistrada on yhteensopiva Ducatin uuden applikaation Ducati Linkin kanssa. Se on sovellus älypuhelimellesi, jonka avulla voit määrittää kuormitus- ja ajo-toimintatilastoja ja jossa voit tehdä henkilökohtaisia ​​asetuksia makusi  ja ajotottumuksiesi mukaan.

Lue lisää seuraavasta Bikestä!
 

Uusin numero