Päivärinta pakkovoiton edessä

Hallitsevalla mestariparilla, Pekka Päivärinnalla ja Adolf Hännillä on mahdollisuus tittelin uusimiseen, mutta se edellyttää nappisuoritusta kuuluisalla Circuit Bugatti-radalla.

Tilanne sarjassa on erittäin tiukka, sillä Päivärinta majailee neljäntenä viisi pistettä sarjaa johtavan brittiparin, Tim Reeves/Ashley Hawes takana. Lauantaina juhlitaankin maailmanmestarina Le Mansin kilpailun voittajaa.

Keravalainen odottaakin päätöskilpailusta tiukkaa ja kärkinelikon on varauduttava kiivaaseen yhteenottoon.

– Juttu on niin, että lauantaina kisassa kolisee, otetaan kontaktia ja protestejakin saattaa sinkoilla. Vain voitto merkitsee ja se tulee näkymään radalla, arvelee luottavaisena kilpailuun valmistautuva Päivärinta.

– Ollaan niin valmiita, kuin vain voi. Moottoriin tehdään viimeiset säädöt ja alusta saatiin hyvään kuosiin viime viikonloppuna. Omasta fiiliksestä en vielä tiedä, mutta ainakin viime kisassa tatsi oli hyvä. Mennään päivä kerrallaan, tehdään se mitä osataan ja katsotaan mihin se riittää.

Sivuvaunuluokan viimeinen MM-startti lämmittää moottoripyörien 24-tunnin kilpailua ja sivarien starttiruudukko ratkaistaan aika-ajolla perjantaina. Varsinainen, tittelin ratkaiseva, kilpailu kaasutellaan lauantaina iltapäivällä.
 

Uusin numero