Päivärinta ei lähde hulluttelemaan tämän kauden MM-avauksessaan

Suomalaisduo kellotti kauden seitsemännen MM-osakilpailun aika-ajossa Saksan Oscherslebenissä kierrosajan 1.33,469, kun paalulle kaasutellut brittipari Ben ja Tom Birchall pysäytti kellot aikaan 1.31,089.

Päivärinta-Karttiala keskittyi perjantaina säätämään uuden LCR-BMW:n moottoria saaden apua paikalla olevalta BMW specialistilta.

Moottorin sähköohjauksen kanssa on vielä tekemistä, mutta muuten peli alkaa olla hyvässä kuosissa. Varsinkin ajo-ominaisuudet saavat hallitsevan maailmanmestarin hyväksynnän.

– Vikoja on korjailu kaiken päivää ja vielä niitä on pyörän sähköpuolessa, mutta eiköhän ne siitä korjaannu kun saamme apua BMW:ltä, kuvailee pilotti uuden pyöränsä valmisteluja.

– Jos startti onnistuu, niin huomenissa on mahdollisuus saada täältä mukaan jonkinlainen pytty. Hulluttelemaan en lähde, sillä ajokokemusta ei meillä paljon ole ja pitää Timon kanssa vielä hioa yhteistyötä. Pitää koettaa mennä kokemuksella, summaa Päivärinta lauantaisen sprinttikisan taktiikan.

Sivuvaunut starttaavat lauantaiseen 12 kierroksen sprinttiin Oscherslebenissä jo aamupaivällä. Sunnuntaina on vuorossa pidenpi 21 kierroksinen kilpailu.

Oscherleben, Saksa:
Ratamoottoripyöräilyn sivuvaunuluokan 7/8 MM-osakilpailu, aika-ajo:

1) Ben Birchall/Tom Birchall, Iso-Britannia LCR-Suzuki 1.31,089, 2) Tim Reeves/Grecory Cluze, Iso-Britannia/Ranska, LCR Kawasaki 1.31,173, 3) Benny Streuer/Geert Koerts, Hollanti, LCR-Suzuki 1.33,009,…6) Pekka Päivärinta/Timo Karttiala, Suomi, LCR-BMW 1.33.469.
 

Uusin numero