Paavilaisen kausi jatkui Valenciassa neljännellä sijalla

Paavilaisen kilpailuviikonloppu alkoi kaatumisella ja päättyi hienoon nelossijaan Valenciassa.

Peetu Paavilaisen kausi jatkui tänä viikonloppuna Espanjan Valenciassa Superstock 600-luokan EM-sarjan toisella kilpailuviikonlopulla. Nuorukaisen viikonloppu lähti torstaina hieman huonosti käyntiin, kun hän lipsautti nurin ensimmäisessä harjoituksessa. Yamaha-kuljettaja sai kuitenkin torstain ja perjantain aikana onnistuneita harjoitussessioita alle, mutta vauhti ei yltänyt samalla radalla ajettujen kevään testien tasolle. 

Lauantaina Valenciassa kaasuteltiin kahdet aika-ajot. Pinamoto Racing- kuljettaja pystyi parantamaan aikaansa vielä toisessa aika-ajossa, mutta lopputuloksena oli sunnuntain kilpailulähtöön neljäs ruutu. Sunnuntaina Suomen aikaan iltapäivällä kahden aikaan ajetussa kilpailussa Paavilainen nosti itsensä jo kolmospaikalle, mutta viimeisen kierroksen ohituksella saksalainen Leon Orgis nappasi viimeisen palkintokoroke sijan ja näin Paavilainen ajoi ruutulipulle neljäntenä.

-Viikonloppu taas todella hankala. En oikein saanut ajorytmiä kasaan koko viikonloppuna ja vähän ärsytti, kun tiedän, että olisin voinut ajaa paljon paremmin. Mutta nyt katseet kohti Barcelonan viikonloppua, Paavilainen kertoi sunnuntai-iltana.

Superstock 600-luokan EM-sarja jatkuu kesäkuun toisena viikonloppuna Barcelonan radalla, jonne Paavilainen matkustaa sarjapisteissä viidentenä. 

Uusin numero