Paavilaiselle EM-pronssia

Karhulan Moottorikerhoa edustava 11-vuotias Peetu Paavilainen sai kaulaansa pronssisen mitalin viime viikonloppuna Slovenian Vranskossa.
Honda NSF 100- luokassa kilpaileva Paavilainen on tällä kaudella hakenut vauhtia itselleen kovatasoisesta Saksan ADAC-sarjasta, jossa kilpailee 60 kuskia. Vauhtia ja kokemusta on kertynyt ja se näkyikin EM-osakilpailujen hienoissa suorituksissa. Euroopanmestaruussarjassa ajettiin yhteensä 5 kilpailulähtöä, joista kaksi lähtöä Tsekeissä ja kolme lähtöä Sloveniassa. Peetu ajoi kaikissa viidessä lähdössä ruutulipulle kolmantena. Paavilainen kuuluu Ajo Motorsportin Junior Projectiin ja kiittelee saaneensa hyviä oppeja Niklas Ajolta.

Toisena nuorena suomalaiskuskina kansainvälisiä ratoja on kiertänyt 9-vuotias Kallio Racingin Kenny Koskinen minimotojen Junior -luokassa. Koskinen on ajanut hyvin tuloksin niin Saksan ADAC-sarjaa kuin myös Espanjan mestaruussarjaa, jossa hän on tällä hetkellä kolmantena, kun kaksi osakilpailua on vielä ajamatta. Minimotojen EM-kilpailut sisälsivät kolme kilpailulähtöä, jotka kaikki ajettiin Slovenian Vranskossa. West Coast Racing Clubia edustava Koskinen ajoi näissä kisoissa viidennelle sijalle.

Uusin numero