Paavilainen tähtää kärkikamppailuun Mugellossa

– Rennolla fiiliksellä lähdetään viikonloppuun. Pitkästä aikaa kaikki paikat vaikuttaisivat olevan kunnossa ja ajofiilis on ollut todella hyvä viime aikoina, iloitsee Paavilainen.

Suomalaisnuorukainen aloitti Red Bull MotoGP Rookies Cupin uuden kauden hyvällä otteella, sillä hän taisteli kärkijoukossa Jerezissä ajetussa kauden avauksessa, mutta matka päättyi neljänneltä sijalta kaatumiseen. Seuraavana päivänä ajetussa toisessa kilpailussa Paavilaisen kaadossa osumaa saanut peukalo teki ajamisesta hankalaa ja nuorukainen ylitti lopulta maaliviivan sijalla 12.

Nyt hän puhkuukin taisteluintoa, kun kauden kolmas osakilpailu ajetaan tänä viikonloppuna Mugellon radalla MotoGP-osakilpailun yhteydessä.

– Rata on minulle uusi ja tämä tuo tietysti omat haasteensa valmistautumiselle, mutta tavoitteena on tietysti olla kilpailussa jälleen kärkivauhdissa. Huomenna, perjantaina päästään radalle ja sitten tietää paremmin, millä tasolla vauhti on.

MotoGP Red Bull Rookies Cupissa kilpailee 25 iältään 13-17-vuotista lupausta 16 eri maasta. Kalustona kuljettajilla on samanveroiset KTM 250cc Moto3 -pyörät. Kilpailut ajetaan nimensä mukaisesti seitsemän MotoGP-osakilpailuviikonlopun ohessa, joten sarja on todellinen näyteikkuna maailmalle.

Red Bull MotoGP Rookies Cupin aikataulu (Suomen aikaa)

Perjantai
FP1 klo 12:55-13:25
FP2 klo 17:05-17:35
Aika-ajo klo 18:50-19:15

Lauantai
Kilpailu klo 17:30

Uusin numero