Paavilainen kolmas Jerezin CEV European Talent Cup -kilpailussa

(Kuva: Teemu Koskinen)
Peetu Paavilaisen paluu luokkaantumisen jälkeen CEV European Talent Cup -kilpailuun onnistui mainoiosti. Espanjan Jerezissä ajetuissa kilpailuissa Paavilainen starttasi kisaan hienosti eturivin kolmannesta ruudusta.

Tässä Moto3-luokan kilpailuissa taistelu kärkipaikoista on aina tiukkaa ja kärkipaikka vaihtuu tiuhaan tahtiin. Kilpailulähtöjä ajettiin kaksi ja molemmissa kilpailuissa Paavilainen johti taistoa jossain vaiheessa. Ensimmäisessä kilpailussa Peetu ylitti maaliviivan hienosti kolmantena ja toisessa kuudentena.
– Hieman jännitti ennen viikonloppua että miten murtunut nilkka kestää ajaa, mutta ei sen suhteen ollut mitään ongelmia. Kisa oli totuttuun tapaan tosi tiukaa ja osumia tuli pyörään molemmissa starteissa. Viimeisessä kisassa sain aikalailla kipeää oikeaan käteen kun joku ajoi lopussa tangolla suoraan päin. Hyvä viikonloppu meille, kokonaistulokseen täytyy olla tyytyväinen ja podium maistuu erityisen hyvälle näin vaikean kauden loppupuolella, kertoo Peetu kisan jälkeen.
Nuorukaisen kiireinen kilpailutahti jatkuu taas ensi viikonlopun MotoGP:ssä Aragonissa jolloin on vuorossa Red Bull Rookies Cupin kilpailut.

Uusin numero