Paavilainen 31:s Suzukassa

Endurancen MM-sarjan toinen osakilpailu päättyi Hondan voittoon. Tehdaskalustolla ajanut Musashi RT Harc Pro voitti kilpailun kuskeinaan Takumi Takahashi, Leon Haslam ja Michael van der Mark.

Toiseksi sijoittui voittajien kanssa yhtä monta kierrosta (214), ajanut Yoshimura Suzuki kuskeina Tsuda, Aoki ja Brookes.

Team Kagayama Suzukilla oli kolmas kierroksen voittajille hävinneenä. Yleisön suurin suosikki olikin Team Kagayama, koska comebackin kilparadoille tehnyt Kevin Schwantz ajoi siinä yhdessä Hagan ja Kagayaman kanssa.

Team Motobox Kremer, jossa Paavilainen ajaa, osallistui Suzukan kilpailuun ensimmäistä kertaa. Tiimi päätyi sijalle 31. Startissa oli 62 tiimiä, joten rookie-tiimi oli tyytyväinen saavutukseen.

Kierroksia Motobox Kremerille tuli yhteensä 195. Tiimin muut kuljettajat olivat Martin Scherrer ja Florian Bauer.

– Tiesimme, että tason olevan todella kovan. Suzukan rata on myös pitkä ja haastavaa, niin kuskeille kuin kaluston säätämisen kannalta. Paransimme aikojamme tasaisesti, mutta harjoituksia oli aika vähän, joten ihan tyytyväinen pitää olla. Toisessa aika-ajossa ykköspyörämme moottori hajosi, joten sekin hieman rauhoitti menoamme. Kisassa joitakin minuutteja meni hukkaan mm. takajarrun hajoamisen vuoksi, Paavilainen kommentoi kisaviikonloppua.