P1 Racing Fuels ja Kallio Racing tuovat puhtaan kilpapolttoaineen kilparadoille

P1 Racing Fuels ja Kallio Racing solmivat yhteistyösopimuksen kaudelle 2019. Se merkitsee polttoaineen valmistajan uutta aikakautta WorldSBK-sarjan Supersport 600 -luokan kuljettajien Thomas Gradingerin, Loris Cressonin ja Isaac Viñalesin kanssa.

Kallio Racing ja P1 Racing Fuels ovat tehneet nyt noin vuoden ajan yhteistyötä yhtenäisen kilpapolttoaineen kehittämisessä, joka on suunniteltu moottoripyörien moottoreiden tehon maksimoimiseksi. Yhteistyön tuloksena on FIM-sertifioitu polttoaine, joka on nimetty P1 SBX:ksi. P1 SBX on laajasti testattu kilpailuolosuhteissa ja se on testattu myös ääriolosuhteissa radalla sekä moottorintestauskokeissa. P1 SBX:n FIM-sertifikaatti on voimassa niin MotoGP:ssä, Superbikessa, Supersport & Supersport 300 sekä muissa FIM:in säännösten mukaisissa kilpailuissa.

P1 Racing Fuels ja Kallio Racing toimivat yhteistyössä koko kauden 2019 kehittäen edistyksellisiä polttoaineita moottoripyörien käyttöön.
”Olen ylpeä tästä kumppanuudesta, sillä se osoittaa erinomaisesti P1:sen kyvyn valmistaa erittäin suorituskykyisiä puhtaan komponentin kilpapolttoaineita erilaisiin kilpailusarjoihin ja luokkiin.” sanoi P1:n toimitusjohtaja Martin Popilka. ”Yhteistyö Kallio Racingin kanssa on ollut hieno tapa oppia uutta molemmin puolin ja jaetut tiedot hyödyttävät viime kädessä moottoripyöräilyn asiakkaita.”
”Olemme todella innoissamme, että pääsemme aloittamaan yhteistyön P1 Racing Fuels:in kanssa. Olemme suunnitelleet ja kehittäneet yhteistyötä noin vuoden verran. Molemmille osapuolille oli tärkeää saada tuote ja ideat kohtaamaan. P1 Racing Fuelsilla on pitkä perinne autopuolelta, nyt on tarkoitus tuoda se tietoisuuteen myös moottoripyöräilyn pariin. Olemme jo saaneet hienoja tuloksia polttoaineesta, joten voin jo nyt suositella sitä kaikille!” lisäsi Kallio Racingin tiimipäällikkö Vesa Kallio.

P1 Racing Fuels on tunnettu ympäri Eurooppaa ja Aasiaa täyden palvelun tarjoajana, jolla on kyky valmistaa ja tuottaa korkealaatuista polttoainetta. Johdonmukaisuus on ensiarvoisen tärkeää P1:lle, joka toimiikin tiiviissä yhteistyössä ajoneuvojen ja moottorien valmistajien sekä sarjan järjestäjien ja tiimien kanssa sen varmistamiseksi, että tuotteet on suunniteltu kaikkien heidän tarpeiden mukaan. Vaikka monet kilpapolttoaineet perustuvat tavanomaiseen puhdistettuun raakaöljyyn, joka -oletettavasti– sisältää huomattavan määrän epäpuhtauksia, P1:n tuotteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimmasta puhtausasteesta. Näin ollen jokainen polttoainesarja on identtinen, ja tällöin datainsinöörit pystyvät maksimoimaan moottorin suorituskyvyn optimaaliselle tasolle ilman, että polttoaineen koostumuksen vaihtelusta aiheutuu vikaa.

Uusin numero