Ovet käyvät Kallion nykyisessä tiimissä: myös pääsponsori lähtee

Kallio on ilmoittanut jättävänsä italialaistiimin, parhaillaan toipilaana oleva Morbidelli siirtyy suurella todennäköisyydellä Marc VDS Racingiin ja kaiken kukkaraksi myös pääsponsori hyvästelee MotoGP-sarjan.

Italian suurimpiin kuljetusyrityksiin lukeutuva Italtrans on ilmoittanut, että sen markkinoinnin pääpotti suuntautuu ensi vuonna toisaalle. Tuosta budjetista ei lohkea enää siivuakaan Moto2-luokkaan.

Italtrans-tiimi lähti tähän kauteen kovin tavoittein ja odotuksin maailmanmestaruus tähtäimenään. Kausi on ollut kuitenkin mollivoittoinen paria valonpilkahdusta lukuunottamatta.

Kovia kokenutta tiimipäällikkö Luigi Panseraa ei käy kateeksi. Hän joutuu etsimään ensi kaudeksi kahden kuljettajan lisäksi nyt siis myös uuden pääsponsorin.

Pahimmassa tapauksessa tiimin taru päättyy tähän kauteen, sillä koko toiminta on nivoutunut ja henkilöitynyt Italtransiin.

Ajo Motorsport kahdella
kuljettajalla Moto2-luokkaan?

Kalliolle löytyy taatusti töitä Moto2-luokasta ja neuvottelut jatkuvat tänään Misanossa käynnistyvän San Marinon GP:n kulisseissa.

Samoin myös suomalaistalli Ajo Motorsportilta odotetaan lähiaikoina mielenkiintoisia uutisia. Tallipäällikkö Aki Ajo ei näet ainakaan tyrmää ajatusta kahden kuljettajan Moto2-luokan tiimistä kaudella 2016.

Ajo Motorsport teki tänä vuonna uuden aluevaltauksen Moto2-luokkaan Johann Zarco kuljettajaan. Tämä projekti tullaan kruunaamaan komeasti maailmanmestaruudella.

Uusin numero