Ottopäivät Vantaan Bike Worldilla 17.-18.5.2013

Pohjoismaiden suurimpiin moottoritaloihin kuuluvan Otto Brandt -konsernin mahtava laitevalikoima on esittelyssä ja testattavana kahden päivän ajan. Viimevuonna yli 2000 ihmistä kerännyt tapahtuma tavoittelee tänä vuonna 5000 kävijän rajapyykkiä. Paikalta löytyykin poikkeuksellinen kattaus tarjouksia, ohjelmaa, viihdettä ruokaa ja juomaa koko perheelle. Mukana ovat tietenkin moottoripyörät, mutta ihmettelemään pääsee myös mönkijöitä, mopoja, mopoautoja, veneitä ja pienkoneita. Kaikkia tarjousmalleja vain rajoitettu määrä.

Tarjolla on kalustoesittelyiden lisäksi monipuolista ohjelmaa. Perjantaina 17.5. esiintyy The Voice of Finlandista tuttu Toni Savolainen ja klo 17.00 vierailee Rap-kaksikko Jare & VilleGalle Dj- ja nimmarikeikalla Honda StikR-skoottereidensa kanssa. Lauantaina 18.5. esiintyy mm. Japanissa suursuosioon noussut Jessica Wolff. Lauantaina prätkäkortittomilla on mahdollisuus testata ilmaiseksi miltä oikea moottoripyörä tuntuu. Opastamassa Stradan ja Movian ajokouluttajat. Polaris- ja Honda-mönkijöille on suunniteltu oma rata, jossa on koeajettavana myös lasten malleja. Mönkkäreitä on myös myynnissä rajuilla kampanjahinnoilla.

Koeajettavissa ovat lisäksi Hondan, Victoryn, KTM, Vespan uusimmat mallit. Vain Ottopäiviltä löytyvät supertarjoukset tulevat Hondalta, Polarikselta, KTM:ltä, Victoryltä, Vespalta, Ligieriltä ja Gileralta. Bike Worldilla on tarjolla hurja määrä ajovarusteita, kypäriä, kenkiä, hanskoja poistohinnoin. Merkkeinä Scott, Arai, TCX, AGV, Rukka, Schuberth, STR, IXS, EVS ja Airoh.

Uusin numero