Osta nyt Imatranajo VIP-liput – Voita Tesla käyttöösi viikoksi

Tulevan kesän kovimman moottoripyörätapahtuman Imatranajon VIP-liput ovat nyt myynnissä. Alennuskampanjan myötä lipun ostaneet osallistuvat arvontaan, jossa pääpalkintona on viikon käyttöoikeus Tesla täyssähköautoon.

VIP-lipulla pääsee seuraamaan kilpailua parhailta paikoilta aivan radan vieressä Lyseon mutkassa, eikä viikonlopun vietto jää ainakaan palvelusta kiinni, sillä VIP-teltassa voi nauttia sekä ruoka- että juomatarjoilusta. VIP EXPERIENCE tarjoaa mahdollisuuden seurata kilpailua omasta katsomosta ja samalla voi vaikka selailla VIP-asiakkaille jaettua ohjelmalehtistä, josta löytyvät kaikki tiedot kilpailusta sekä muita mielenkiintoisia tarinoita.

VIP EXPERIENCE pitää sisällään:

-VIP-teltta 600 hengelle

-VIP-ruokailu ja baari

-VIP-katsomo ja jätti-screen

-VIP-wc -alue

-VIP-isäntänä toimii Kasari-kanavalta tuttu Salsa Sinisalo

-VIP-emäntänä häärii Miss MP 22-kisan motoristien suosikki Tia Kelander

-Ohjelmalehti

VIP-alueella soitamme hyvää musiikkia ja loistavan tunnelman lisäksi tarjoamme kiinnostavia kohtaamisia läpi viikonlopun. Luvassa on myös mielenkiintoisia kuljettaja- ja kutsuvierashaastatteluja.

Lippukampanjan aikana saat 10 euron alennuksen lipun hinnasta käyttämällä koodia XBIL. Tämän myötä kahden päivän ranneke maksaa 39, 90 euroa ja VIP-liput 160 € /275 €.

Kampanjalippujen ostaneiden kesken arvotaan Xbil:n lahjoittama Tesla viikoksi käyttöön. Kyseinen auto on nähtävillä American Car Show’ssa.

Tämän lisäksi arvotaan kaksi kappaletta Imatranajo tuotepalkintoja (lippalakki & 2023 vuosipaita).

VIP-lippujen hinnat:

Lauantai: 170 €, sunnuntai 170 €,  kahden päivän lippu 285 €. Hinnat pitävät sisällään arvonlisäveron.

Kampanja voimassa 23.4. klo 23:59 asti.

Uusin numero