Oripään kunnanjohtaja Tuohimaa avasi enduron harjoittelualueen

– On todella hienoa, että kuntamme urheilutarjonta kasvaa. Meille valmistui vuosi sitten urheiluhalli, mikä vilkastutti lentopallo- ja salibandytoimintaamme. Vanhaan liikuntasaliin tuli puolestaan kuntosali. Lisäksi ulkoilu- ja hiihtopolut ovat merkittävässä asemassa kunnallemme. Meiltä löytyy myös ampurata, ja nyt siis enduropolku, Tuohimaa kiitteli avajaistapahtumassa.

Oripään enduroharjoitusalueen toiminnasta vastaa Turun Seudun Moottoriurheilijat ry (TSMU). Varikkoalueelta on vain viiden kilometrin matka Oripään keskustaan ja 60 kilometriä Turkuun. Alueen välittömässä läheisyydessä sijaitsee lentokenttä.

– Puolustusvoimat käyttää näitä maastoja harjoitusalueenaan ja nyt alue on myös virallinen enduron harjoituspaikka, jolla on toiminnasta vastaava taho.

Sekä Oripään kunta että TSMU uskovat, että enduropolku voi toimia harjoittelun lisäksi kilpailureittinä.

– Aktiivinen jäsenistömme kehittää jatkuvasti toimintaamme ja hakee uusia harrastuspaikkoja. Olen erittäin iloinen Oripään kunnan suhtautumisesta toimintaamme sekä lupa-asioiden nopeaan etenemiseen, TSMU:n puheenjohtaja Harri Riitamo kertoi.

Oripään enduropolku on avoinna arkisin ja lauantaisin klo 9.00-20.00 sekä sunnuntaisin 10.00-20.00. Varikon osoite on Ketunhautaintie, Oripää.

 

Uusin numero