Oma pyörä veloituksetta näytille Kauppakeskus Myllyn moottoripyöränäyttelyyn

Turun Seudun Moottoriurheilijat (TSMU) vastaa kolmatta kevättä perättäin ”Kauppakeskus Mylly Trial & Moottoripyöränäyttely” -tapahtuman järjestämisestä Varsinais-Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa, Myllyssä, Raisiossa viikonloppuna 3.-4. maaliskuuta.

Myllyn käytäville levittäytyy moottoripyöränäyttely, jossa tuodaan kauppiaiden ja maahantuojien toimesta esille kauden 2018 uutuuksia niin offroad- kuin asfalttipuolelta.

TSMU kutsuu nyt kaikki kynnelle kykenevät esittelemään moottoripyöräilyn hienoutta siten, että yksityiset ihmiset voivat tuoda pyöränsä näytille veloituksetta. Oma ajolaite voi olla mopo, skootteri, kevytmoottoripyörä, moottoripyörä, mönkijä ja niin edelleen. Kyseessä voi olla offroad- tai katupyörä ja puhdas kulkupeli, harrastuslaite tai kilpavehje. Kaikenlaiset moottoripyöriksi tai mönkijöiksi luokiteltavat ovat tervetulleita.

Yksityisten pyörät kootaan samaan rajattuun tilaan, missä kauppakeskuskävijöiden on helppo ihastella niitä.

Varsinaiset tiimi- ja yrityspaikat myydään erikseen.

Tapahtumassa ajetaan myös useita trial-moottoripyörien ja -polkupyörien näytöksiä kauppakeskuksen sisällä. Lisäksi lapsilla on mahdollisuus kokeilla sähkömopoja erillisellä ajoalueella.

https://youtu.be/XIv0l81NgtU
https://youtu.be/Wgjm9kekxsI

 

Uusin numero