Olkapääleikkaukseen valmistautuva maailmanmestari Marc Marquez kääntää katseen tulevaisuuteen: ”Talvitauko tulee olemaan hyvin poikkeuksellinen”

MotoGP:n maailmanmestari Marc Marquez antoi espanjalaiselle radiokanavalle Cadena SER:lle pitkän haastattelun Valencian varikolla. Marquez kertasi viime kautta, mutta suuntasi katsetta tulevaisuuteen ja kertoi seuraavien kuukausien ohjelmastaan.

”Olkapääni on aivan loppu. Se kestää nämä testit Valenciassa ja Jerezissä, mutta sitten on mentävä lääkärin luokse”, seitsenkertainen maailmanmestari sanoi.

Marquez kertoo, että olkapää on vaivannut pitkään, mutta nyt se on mennyt niin huonoksi, että se pitää operoida. Olkapää lähtee helposti paikaltaan ja jokainen kerta on edellistä pahempi.

 

”Tiedän, että joillain olkapää voi olla niin huono, että se lähtee paikoiltaan nukkuessa, mutta siitä ei minun kohdallani kuitenkaan ole kyse. Täytyy kuitenkin sanoa, että se on huonossa jamassa.”

Maailmanmestarilla riittää vielä kaikenlaisia työtehtäviä. On testiä, gaalaa ja kaikenlaista edustamista, mutta joulukuun alussa olkapää operoidaan. Sen jälkeen alkaa toipuminen, mikä muuttaa miehen normaalia talvitauko käyttäytymistä.

”Normaalisti treenaan paljon pyörällä ja ajan motocrossia. Nyt fyysinen treeni on täysin erilaista, mutta pääasia on se, että olemme kunnossa kauden alussa. Tämä vie aikaa sen kuusi viikkoa, joten sen kanssa täytyy elää”, mestari sanoi.

Marquez piipahti radalla Valencian radalla, ja vaikka hän sanoi ottavansa rauhassa, kellotti espanjalainen sen hetken kärkiajan.
 

Uusin numero