Olenius valmiina A-luokan haasteisiin Vekaranjärven SM-endurossa

Keväällä A-luokkaan noussut Henry Olenius lähtee ensimmäiseen endurokilpailuunsa A125-luokassa.  Alkukesän treenit ovat sujuneet hyvin ja ajoa on kertynyt paljon alle. Mies ja pyörä ovat iskussa ja tavoitteet ovat selkeät.

– Alla on nyt uusi pyörä ja se on pelannut tosi hyvin. Kympin joukkoon nyt ainakin tähtään, ja jos hyvin käy, niin miksei viiden sakkiinkin, Olenius pohtii.

– Ajoin A-luokassa jo yhden cross country -kisan, mutta se meni vähän mönkään kun jäin lähtökasaan ja kaaduin vielä pari kertaa ensimmäisellä kierroksella.

Leuka jatkaa kolmesatasella

Lauri ”Leuka” Salonen jatkaa 300-kuutioisen kaksitahtisen TM:n sarvissa, kuten Riihimäen kilpailussakin.

– En ole kyllä ajanut kolmesatasella Riihimäen jälkeen, eikä tässä ole erityisiä tulospaineita, mutta jos nyt yrittäisi ainakin nöyryyttää isoveljeä, Leuka tuumailee.  

Leponiemi löysi lisää tehoja

Marko Leponiemi on säätänyt pyöräänsä ja on nyt tyytyväinen siihen.

– Riihimäellä muut menivät todella lujaa. Vaikka ajoin hyvin, niin jäin pätkillä parikymmentä sekuntia kärjelle. Tuntui, ettei pyörä oikein kulkenut. Nyt siitä saa paremmin tehoja irti, joten lähden parantamaan sijoitusta viime kisasta, Leponiemi kertoo.

– Ainakin olen saanut harjoitella terveenä, joten on kiva lähteä vaihteeksi kisailemaan.

Salonen odottaa rankkaa kisaa

Valtteri Salosen kalustona Vekaranjärvellä on 450-kuutioinen nelitahtinen TM.

– Pari viime kisaa on päättynyt vähän heikosti, kun on tullut kaatumisia. Nyt ei ole erityisiä tulostavotteita, mutta yritän ainakin pysyä pystyssä. Katsotaan sitten mihin se riittää. Reitti ainakin pitäisi olla hieno. Kuumaa varmaan riittää, joten tankata täytyy ennen kisaa. Varmaan on rankka kisa edessä, Salonen veikkailee.
 

Uusin numero