Oinonen sivuun supercrossista

– Kädet eivät ole vielä siinä kunnossa, että pystyisin ajamaan 100-prosenttisella teholla tulevana viikonloppuna. Tulimme siihen lopputulokseen, että on turha riskeerata tulevaa kautta tässä vaiheessa. Olen todella pettynyt, että en pääse osallistumaan näin hienoon tapahtumaan, joka tuodaan vielä keskelle Helsinkiä. On varmasti odotettavissa hieno tapahtuma, jota ikävä kyllä joudun seuraamaan katsomon puolelta, kommentoi pettynyt Oinonen.

Aki Manninen korvaa Oinosen

KTM-kuljettaja Aki Manninen korvaa Oinosen tulevana viikonloppuna.

Manninen on juuri palannut kuukauden kestäneeltä Jussi-Pekka Vehviläisen harjoitusleiriltä Kaliforniasta.

– Odotan todella paljon jo torstain harjoituksia. Oli iloinen yllätys, kun sain puhelun KTM:ltä ja kuulin mahdollisuudesta ajaa Helsigin Supercrossissa. Ajotunteja on kesärenkailla tämän vuoden puolella jo reilusti ja tuntuma ajamiseen on hyvällä mallilla. Pääsin harjoittelemaan Supercrossiakin reilusti harjoitusleirilläni, hehkui intoa täynnä oleva nuorukainen.

Jari Mattila ja Roni Nikander edustavat KTM Motorsportin värejä KTM puolestaan Enduro Cross kilpailussa.

”Vares” ja Ajot KTM:n osastolla

MP12-moottoripyöränäyttely käynnistyy tänään Helsingin Messukeskuksessa.

KTM:n pääosastolla 6d81 on luvassa klo 14.30 varsin mielenkiintoinen tiedotustilaisuus, jossa tähtinä ja haastateltavina tuikkivat näyttelijä Antti ”Vares” Reini, sekä Aki ja Niklas Ajo.

Reini kertoo valmistautumisesta Suomi-enduron perinteikkäisimpään kilpailuun, eli Päijänteen Ympäriajoon.  Päitsi ajetaan 30.3.-1.4. Ajot ottavat niihin aikoihin suunnan kohti Qataria ja MotoGP-sarjan Moto3-luokan MM-avausta.
 

Uusin numero