Offroad-kausi huipentuu Tampere Supercross & Offroad Expossa

Katseltavaa riittää myös kilpailulähtöjen välillä, sillä supercrossin yhteydessä järjestettävään Offroad Expoon olivat lehden painoon mennessä tulonsa varmistanut yli 40 alan suurinta kauppiasta ja maahantuojaa. Messut tuovat siten ensimmäisenä näytille kauden 2013 offroad-uutuudet ATV-, varuste- ja moottoripyörätarjontaan.
Kaksipäiväiseen tapahtumaan odotetaan yli kymmentätuhatta kävijää.

Tapahtuman järjestäjä Juuso Valtakari: "Offroad on alana kovassa nousussa, kun harrastajat toisensa jälkeen kokevat adrenaliinin jonka maastossa ajaminen synnyttää. Kadulla ajaminen rajoituksineen on siihen verrattuna arkista, eikä jaksa synnyttää loputtomasti kipinää."
"Tampereen tapahtuma kokoaa kaiken tämän ensimmäistä kertaa yhden katon alle, ja vielä sellaiseen ajankohtaan että vuoden 2013 uutuudet ovat paikalla vähintäänkin koe-istuttavana – eli ei pelkkiä tuotejulkistuksia, vaan täyttä asiaa!"

SM-kilpailukauden päätökseen on ilmoittautunut koko kotimaan kuumin kärki – vaikka järjestäjän mukaan kovia yllätyksiä on vielä luvassa.
Supercrossin ohessa samalla radalla ratkotaan myös endurocrossin mestaruus.  Tapahtumaan on tilattu lavoittain valo-, ääni- ja pyrotekniikkaa, joten sisähallissa ajettavat startit päästään kisaamaan äärimmäisen näyttävissä puitteissa.

Liput tapahtumaan ovat myynnissä tiketti.fi:ssä sekä uutuutena suoraan tapahtuman Facebook-sivuilla https://www.facebook.com/TampereSx.
Lisätietoja osoitteesta www.supercross.fi

Uusin numero