Numibia Snow Enduro avaa Nuorten SM-sarjan sekä Veteraani Cupin

Molemmissa sarjoissa riittää 17.-18. maaliskuuta jännitettävää, kun nuorten kirkkaimmista mitaleista taistelevat niin viime vuoden kultamitalisti Mika Tamminen kuin hopeamitalisti Mikael Miettinenkin. He saavat todella pistää parastaan, sillä mitaleille hamuaa myös viime vuonna B-luokkaa hallinnut Aleksi Jukola sekä A-luokassa kunnostautunut Paavo Honkanen.

Viime kauden V40-luokan voittaja Sasu Enjala lähtee puolustamaan titteliään Juha Puotsaarta sekä Pekka Valoa vastaan. Myös Janne Vesterinen tulee näyttelemään sarjassa isoa roolia, mikäli ajaa kaikki kolme osakilpailua.

Kaj Tötterman voitti viime vuonna suvereenisti V50-luokan. Kovimmat haastajat tulevat ehdottomasti olemaan viime vuoden hopeamitalisti Hannu Kormano sekä tänä vuonna vanhempiin veteraaneihin noussut Karri Tikkanen.

Koko kansan endurokilpailu

Numibia Snow Enduro ajetaan tänä vuonna jo 20.kerran ja se on aina ollut suosittu kilpailu niin harrastajien kuin kovempienkin kuljettajien keskuudessa. Reitti on kilpailussa usein monipuolinen ja suosii kaikentasoisia motoristeja. Viime vuonna kilpailuun osallistui peräti 236 endurokuljettajaa, vaikka pakkaslukemat olivat päivälläkin lähellä kahtakymmentä.

Kilpailukeskuksena toimii Nummisten seurojentalo, jossa toimii ilmoittautuminen sekä katsastus. C-luokat, Kunto sekä V50 ajavat lauantaina 17. maaliskuuta. Suurimmat panokset päivällä kohdistuvat ehdottomasti vanhempiin veteraaneihin, kun kauden ensimmäiset Cup pisteet ovat jaossa.

Sunnuntaina lähtevät polulle SM-luokat sekä V40. Nuorten ajaessa SM-pisteistä on vanhemmillakin hyvä paikka testata vielä vauhtiaan ennen Päijänteen Ympäriajoa. V40 ajaa myös Cup-pisteistä, joten päivä tulee olemaan varmasti yksi talvikauden vauhdikkaimmista.

Lisätietoja mm. kilpailun aikataulusta ja reitistä sekä linkit lähtöluetteloon ja ajo-ohjeisiin maastokokeille päivitetään kisan lähetessä kilpailun sivuille osoitteessa www.smlenduro.fi .

20-vuotis juhlakilpailun pääyhteistyökumppani on moottoripyöräliike Ykkös-MP Järvenpäästä, joka on ollut Numibia Snow Enduron yhteistyökumppani koko kilpailun historian ajan.
 

Uusin numero