Noora Uro Baltic Master cupin toiseksi

Noora Uro sijoittui toiseksi Baltic Master Cupin päätösosakilpailusta sekä itse sarjassa.

Baltic Master Cupin kolmas ja viimeinen osakilpailu ajettiin viime viikonloppuna Viron Adrenalin Arenalla. Noor Uro onnistui nousemaan jälleen palkintokorokkeelle ja nappasi sarjassa toisen sijan.

Lappeenrannan moottoripyöräilijöiden 16-vuotias Noora Uro nousi jälleen palkintokorokkeelle Virossa ajettavassa Baltic Master Cup- sarjan kolmannessa ja viimeisessä osakilpailussa, jossa nähtiin nähtiin kovaa vääntöä mestaruudesta.

Kolmesta osakilpailusta koostuva Baltic Master Cup ajettiin Viron Adrenalin Arenalla ja tapahtuma keräsi runsaasti osallistujia. Koko sarjaan osallistunut Uro sijoittui aiemmissa kilpailuissa toiseksi ja kolmanneksi. Sarjan päätösosakilpailuun Uro lähti positiivisin mielin, olihan naisella mahdollisuus jopa mestaruuteen.

Ensimmäisen erän startissa Uro kaatui osuttuaan yhteen toisen kilpailijan kanssa ja putosi viimeiseksi, noin 30 sekuntia kärjestä. Kovan kirimisen jälkeen Uro onnistui nousemaan maalissa sijalle 3. Erän voittoon ajoi Viron Teele Raja ja toiseksi sijoittui Hanna Reinola.

Toisessa erässä kilpailu kärkipaikasta oli erän alkupuolella kovaa. Raja, Reinola ja Uro ajoivat rinta rinnan ensimmäiset viisi kierrosta. Lopulta Raja nousi kärkeen ja hetkeä myöhemmin myös Uro ohitti Reinolan ja näillä sijoilla tultiin maaliin.

Kilpailun kokonaistuloksissa ensimmäinen oli Teele Raja, Noora Uro toinen ja Hanna Reinola kolmas. Naisten järjestys oli sama myös sarjapisteittä: sarjan voitti Raja 145 pisteellään, 126 pistettä kerännyt Uro oli toinen ja Reinolan 119 pistettä riitti kolmanteen sijaan.

Kokonaisuutena Uro oli tyytyväinen sarjaan osallistumiseen, sillä se auttoi ylläpitämään kilpailurytmiä talvikaudella. Lisäksi kilpailut itsessään olivat Uron mukaan hyvin järjestettyjä ja mukavia tapahtumia.

Teksti ja kuva: Noora Uron/LrMP:n tiedotus