Nitro Circus palasi Suomeen

Tiistaiaamuna klo 11.30 ryhmä oli jo kuitenkin takaisin Suomessa. Nitro Circuksen isän Travis Pastranan mielenkiinnon herätti suomalainen moottoriurheilukonsepti ja tottakai itse kilpa-auto, joka oli pakko saada mukaan tähän megatuotantoon.

Kyseessä on Finnish Crosskart Challenge-sarja ja Speedcar Xtrem auto. Tiistaina 14.30 Nitro Circuksen kaksikerroksinen TourBus kaartoi Kouvolan rallicrossradan varikolle ja uneliaat Xtrem-urheilijat sekä kuvaajat alkoivat valumaan pikkuhiljaa kilpa-autojen luokse.

Raskaaksi  Euroopan kiertueen esiintyjille tekee ohessa kuvattava tv-sarja ja elokuva, joihin tämäkin kohtaus tulee.

Sarjan perustaja ja kilpakuljettaja Toni Ahokas otti tähdet vastaan ja kertoi lajista sekä autosta. Nitro Circuksen ohjaaja taas kertoi tarkkaan millä tavalla päivä tästä eteenpäin etenee.

Unihiekat lensivät viimeistään silmistä kun Ahokas täräytti neljä kierrosta malliksi. Kaiken nähneet ja kokeneet Xtrem-urheilijat eivät olleetuskoa silmiään.

– Mikä vauhti ja mitkä äänet. Onneksi tulimme, huutaa Base- hypyistä tuttu Erik Roner.

Useimpien otosten, äänimiesten valmisteluiden ja kameramiesten asetteluiden jälkeen maailman tunnetuin Stunt-ryhmä pääsi radalla kokeilemaan vauhtiaan.

Ensimmäisen setin jälkeen huudot olivat jo sitä luokkaa, että Finnish Crosskart Challenge-sarjan työryhmä voi olla tyytyväinen siihen, että vaivaa nähtiin tämänkin eteen aikalailla.

Kuljettajat olivat niin innoissaan, että jopa ryhmän naiskuljettaja ja motocrosstaituri Jolene Van Vugt kertoi haluavansa olla ensimmäinen nainen, joka ajaa kisaa näillä USA:ssa tai Kanadassa.

Ryhmä oli niin iloinen, ettei Street Bike Tommyn pieni kaato enää tunne missään.

Kaikilla on mahdollisuus kokea sama mitä tämä maailman kovin stunt- ryhmä koki, sillä Kouvolassa järjestetään Suomen suurin Crosskart-festivaali, jossa jokaisella on mahdollisuus koeajaa kyseinen peto.

Tunnelmia päivästä tullaan näkemään NBC:llä ja yli 60:ssä eri maassa. Nitro Circus-ryhmä suuntaa Suomesta Unkariin, missä Live-kiertue jatkuu.
 

Uusin numero