Nitro Circus Live tulee Suomeen!

Maailmanlaajuiseksi ilmiöksi kasvanut Nitro Circus Live on todellista extremeurheilun juhlaa. Ryhmä nähdään keväällä Helsingissä ensimmäistä kertaa koskaan – ja mikä parasta, porukan upouusi show Nitro Circus – Moto Mayhem saa maailman ensi-iltansa Olympiastadionilla 29. toukokuuta 2015!
 
Show’n starana on freestyle motocross -tähti, 17-kertainen X Games -mitalisti ja hurjapäisistä tempauksistaan tunnettu Travis Pastrana.  Pastranan rinnalla esiintyy yli 30 maailman parasta freestyle motocross- ja BMX -huippua.

Estradilla nähdään myös moottorikelkkoja, mönkijöitä, minipyöriä, freestyle motocrossia tandemina sekä muita moottoroituja kummallisuuksia. Peli on selvä: jos laitteesta löytyy moottori, sen voi laukaista ilmaan.
 
BMX-faneja ei ole unohdettu uudessa show’ssa. Nitron insinöörit ovat kehittäneet vuosien ajan omaa tuplavinssijärjestelmäänsä, joka laukaisee Nitron starat ilmaan korkeammalle, pidemmälle ja nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Ilmaan sinkoavat myös polkupyörät tuplasivuvaunuilla sekä pyörillä varustetut jäähdytysastiat, kylpyammeet ja laiskanlinnat, joten odotetettavissa on entistä älyttömämpiä temppuja.  Jännityksen maksimoimiseksi show’ssa kokeillaan uusia, uskomattomia stuntteja ensimmäistä kertaa maailmassa.
 
Äärimmäistä Nitro Circus -kokemusta kaipaaville faneille on myynnissä eksklusiivinen Nitro Club -passi. Passi sisältää parhaat mahdolliset paikat show’hun, pääsyn katsomaan harjoituksia sekä haastattelutuokion show’n tähtien kanssa. Nitro Club -passin hankkineet saavat myös kotiinviemisiksi kaulapassin ja elektronisesti allekirjoitetun julisteen A2-koossa – ja mahdollisuuden voittaa makeita fanituotteita.
 
Lipunmyynti käynnistyy Lippupalvelussa keskiviikkona 10. joulukuuta 2014, mutta Biken uutiskirjeen tilaajat saavat mahdollisuuden ostaa lipun ennakkoon oheisesta linkistä.

Uusin numero