Niko Tanskanen hakemaan Kemorasta jatkoa avauskilpailun hyville suorituksille

SM-sarjan avausosakilpailun hyvien suoritusten perusteella Sterkman Motorsport by HRP:n Niko Tanskaselta on lupa odottaa hyviä suorituksia Kemoran moottoriradalla ajettavassa SM-sarjan toisessa osakilpailussa.

Niko Tanskasen hyvien suoritusten odotetaan jatkuvan Kemoralla. 
Kuva: Juha Harju.

Road Racing SM -sarjan kuljettajat kilpailevat Kemoran moottoriradalla ensi kertaa sitten vuoden 2017. Mukana on myös Superstock 600 -luokkaan osallistuva Niko Tanskanen, jolta Sterkman Motorsport by HRP:n tiimipäällikkö Joni Hannula odottaa jatkoa avauskilpailun hyville suorituksille ja positiiviselle kehitykselle.
– Kauden avanneeseen Motoparkin kilpailuun lähdimme ilman sen kummempia odotuksia, mutta molemmissa lähdöissä ajettu viides sija antaa jo luvan odottaakin jotakin; toisin sanoen vähintään Motoparkissa nähtyjen suoritusten kaltaisia tuloksia, Hannula kertoo.

Kemoralla ei kilpailu Road Racingin SM-pisteistä viime vuonna. Se, että rata ei ole aivan tuoreessa muistissa, voi asettaa omia haasteitaan kilpailuun, mutta Hannula näkee haasteen lähinnä positiivisena.
– On hauska nähdä, kuinka rata muistuu mieleen, koska täällä ajettiin viimeksi vuonna 2017. Tilannehan on kuitenkin kaikille sama, arvioi Hannula. 

Sarjaa kiertävien Superstock 600 -luokan kärkikuljettajien lisäksi Tanskanen saa verrata nopeuttaan toiseen tulevaisuuden tähteen, kun viivalle asettuu aiempien vuosien kilpakumppani Peetu Paavilainen.
– Odotan mielenkiinnolla Superstock 600 -luokan nuoriso-osaston kohtaamista. Pitkään ulkomailla kilpailleesta Peetusta saamme Nikolle hyvän vauhtireferenssin myös Superstock-luokassa, pohtii Hannula. 

Road Racingin SM-sarjan toisen osakilpailu ajetaan Vetelissä, Kemoran moottoriradalla 29.-30. kesäkuuta. Niko Tanskanen osallistuu Superstock 600 -luokkaan Sterkman Motorsport by HRP:n Suzuki GSX-R 600:lla.

Uusin numero