Niko Tanskanen DucatiJK36-tiimin kuljettajana Imatralla

Niko Tanskanen ja tiimipäällikkö Niko Kantola kättelevät sopimuksen 

DucatiJK36-tiimi on tehnyt yhtä kilpailua koskevan kuljettajasopimuksen Imatralaisen 19-vuotiaan Niko Tanskasen kanssa. 

Rockmotorsportia edustava Niko ajaa Ducati Panigale V2 -pyörällä Imatranajoissa legendaarisella katuradalla 1-2.7.2023. Niko on entuudestaan tuttu kuljettaja DucatiJK36-tiimille, sillä tiimin vakiokuljettaja Juho Kantola ja Niko Tanskanen ovat kilpailleet keskenään jo yli 10 vuotta.

-Hienoa saada tiimi mukaan nyt myös Imatralle ja vielä kun kuljettajana on todella nopea ja lahjakas nuorimies, niin mikä parempi. Odotamme tätä kisaa todella innoissamme, toteaa tiimin päällikkö Niko Kantola.

-Haluan itsekin ajaa joskus vielä Imatralla, mutta nyt kun olen armeijassa, niin on hienoa antaa kalusto käyttöön Nikolle. Niko on supernopea ja luotan hänen olevan kärkikamppailussa tuolla minun nopeaksi kouluttamalla kalustolla, kannustaa Juho ystäväänsä.

Tiimi testaa molempien kuljettajien voimin ennen Imatranajoja parhaan mahdollisen taustatiedon saamiseksi. On tärkeää, että Nikolla on mahdollisimman hyvä tuntuma jo ennen kisaviikonloppua, sillä harjoitukset jäävät kisojen yhteydessä vähäiseksi. Juho ajaa kauden SM-kilpailut, mikäli puolustusvoimat niin sallii, joten tiimi saa hyvää taustatietoa pyörän säätöihin myös tätä kautta.

-Olen erittäin innoissani mahdollisuudesta ajaa todellisella huippukalustolla Imatralla. Kotikisa on aina ollut unelmani ja nyt se vihdoin toteutuu. Tiimi on vahvassa iskussa, kun yhdistämme myös minun taustajoukkoni tämän projektin taakse. Tavoitteenani on ajaa sekä IRRC- että Open-luokissa. En malta odottaa ensimmäisiä testejä, toteaa Niko Tanskanen.

Ducati JK36 tiedotus

Niko pyörän kanssa American Car Showssa

Uusin numero