Niko Mäkinen podiumjahdissa Motorland Aragonin tuplakisassa

Tulevana viikonloppuna, 14.-15.7, ajetaan Espanjan ratamoottoripyöräilyn kauden 2018 neljäs osakilpailu Motorland Aragonin GP-radalla.

Torstaina ja perjantaina ovat vuorossa vapaat harjoitukset ja lauantaina aika-ajot klo 10.40 ja 14.30 Suomen aikaa. Viikonlopun ensimmäinen ja samalla kauden neljäs kilpailustartti alkaa klo 18.50, eli kuljettajille on tiedossa pitkä ja hikinen päivä. Sunnuntaina ajetaan kauden viides kilpailustartti klo 15.00.

Mäkinen lähtee kisoihin sarjakakkosena ja edelleen luottavaisin mielin. Hänen tavoitteena on jälleen palkintosija, joka on ollut hyvin lähellä parissa viime kisassa. Sarjaa johtava kilpailija sai hieman etua Navarrassa ja on 19 pistettä Mäkistä edellä, mutta kautta on vielä yli puolet jäljellä ja suomalaisen katse on tiukasti mestaruuden tavoittelussa.

Kisaan on ilmoittautunut jälleen suuri määrä kuljettajia, yhteensä 37 kilpailijaa kahteen eri luokkaan.

– Tämä tietää sitä, että radalla tulee olemaan jälleen ruuhkaa niin kuin Barcelonassa. Tiimikaveri sekä kisainsinöötini ovat vaihtuneet, eli uusia tuulia on tiimin sisällä, toteaa Mäkinen, joka saa nyt kisainsinöörikseen World SBK -sarjassa työskennelleen italialaisen.

Uusin numero