Niko Lehtiranta ja RAM Racing Yamaha jatkosopimukseen

Niko Lehtiranta ja RAM Racing Yamaha allekirjoittivat sopimuksen kaudelle 2021. Maskulainen 16- vuotias Niko jatkaa samassa tutussa tiimissä, jossa viime vuonna aloitti kilpailemisen isolla pyörällä aikuisten sarjassa.

Kilpailuluokkana tulee olemaan Superstock 600 ja siinä lähdetään ehdottomasti haastamaan luokan kokeneita ratakettuja ja jahtaamaan Suomen Mestaruutta. 

Viime kausi jäi harmillisesti kesken heti ensimmäisen SM-osakilpailun jälkeen, kun salibandyssä tullut polvivamma katkaisi upeasti alkaneen kauden. Talven aikana jalka on kuntoutettu hyvään kuntoon ja muutenkin peruskunnon eteen on tehty paljon töitä. Jääradalla Niko pääsi jälleen ottamaan tuntumaa ajamiseen ja vauhti oli edelleen hienosti tallella. Niko itse on tyytyväinen jatkosopimukseen .”On hienoa päästä jatkamaan hyvässä tiimissä tutun tiimihenkilökunnan kanssa siitä mihin viime kesänä jäätiin”  

Tallipäällikkö Jani Rättö on samoilla linjoilla. ”Hienoa saada jatkaa työskentelyä Lehtirannan kanssa. Niko on nuori ja lahjakas kuljettaja joka tulee olemaan kova vastus muille tämän kauden SM-sarjassa”.

Kevään ensimmäiset treenit tutun tiimin kanssa päästään toivottavasti ajamaan jo pian ilmojen lämmetessä.

Teksti:Lehtiranta Racing Tiedotus 

Kuva: Lehtiranta Racing

http://www.nikolehtiranta.com/

Uusin numero