Niko Lehtiranta ja RAM Racing sopimukseen

Niko Lehtiranta ja tallipäälikkö Jani Rättö löivät kättä päälle kaudesta 2020.  (Kuva: RAM Racing)

Road racingin kauden 2019 Pohjoismaiden mestari Niko Lehtiranta ja RAM Racing Yamaha ovat solmineet ajajasopimuksen vuodelle 2020. Tiimi tulee ajamaan Suomen ja Pohjoismaiden mestaruussarjan Superstock 600 -luokassa. 

Kaudella 2019 Niko Lehtiranta  ajoi Supersport 300- luokassa  Suomen, Viron ja pohjoismaiden mestaruussarjaa. Tulokaskaudella kyseiseen luokkaan tavoitteena oli vakiinnuttaa paikka kolmen parhaan joukossa. Tämä onnistui hienosti, sillä 15:sta ajetusta kisasta Niko oli kolmen parhaan joukossa upeat 12 kertaa. Tulevalle kaudelle päätettiin ottaa harppaus eteenpäin uusiin haasteisiin ja siirtyä heti 600-kuutioisten luokkaan. 

– Superstock 600 -luokan ikäraja laski Suomessa kansainväliselle tasolle ja täytän luokan vaativan 15-vuotta keväällä. Samalla hetkellä tarjoutui paikka RAM Racing Yamaha tiimistä. Olen tyytyväinen ja innoissani tulevasta kaudesta päästä ajamaan kovatasoiseen luokkaan kokeneita kuskeja vastaan hyvässä tiimissä, kertoo Lehtiranta. 

RAM Racing Yamahan tallipäällikkö Jani Rättö on tyytyväinen saadessaan tiimiinsä lahjakkaan juniorin, joka on valmis ottamaan haasteen vastaan Superstock 600 -luokassa. Tiimillä on tältä kaudelta saldonaan Suomen mestaruus kulta ja hopea kyseisestä luokasta. 

Lehtiranta odottaa jo malttamattomana päästä uuden pyörän selkään ja tekemään töitä uuden tiimin kanssa. Tässä välissä ajotuntumaa pidetään yllä jääradoilla. Keväällä tiimi suuntaa kalustonsa Espanjaan ja ajaa siellä kauden ensimmäiset testit. 

Teksti: RAM Racing tiedotus

 

Uusin numero