Niklas Ajolla huippualoitus Espanjassa

Kolmannesta ruudusta kilpailuun lähtenyt Ajo oli koko kilpailun ajan mukana kärkiryhmän taistelussa palkintopallisijoituksista. Kilpailun voiton vei Ajon tallikaveri Espanjan Alex Rins.

Valkeakoskelainen Ajo, Rins ja GP-kuljettaja Marc Marquezin pikkuveli Alex Marquez ajavat kaikki kauden 1999 125-kuutioisten maailmanmestarin Emilio Alzamoran Monlau Competicion tallissa. MM-sarjan jälkeen maailman kovatasoisimman sarjan kilpailunäyttämöinä toimivat mm. MotoGP-sarjastakin tutut radat Jerez, Valencia, Barcelona sekä tänä vuonna MM-sarjan ratana toimiva Aragon.

Niklas Ajo: ”Tämä oli hyvä aloitus kaudelle ja koko viikonloppu on sujunut todella hyvin. Kilpailu täällä on todella kovaa, joten täytyy olla tyytyväinen myös siihen, että sain ajettua hyvän, ehjän kilpailun. Teimme eilen tallin kanssa suunnitelmaa kilpailua varten, ja tarkoitus oli ajaa hieman kyttäillen kilpailun alussa ja kiristää lopussa vähän tahtia. Tänään suunnitelma toimi todella hyvin ja vaikka palkintopallikin oli siinä ulottuvilla, niin kyllä viides sija tässä porukassa on todella hyvä avaus meille.”

CEV-sarjan seuraava osakilpailu ajetaan Albaceten moottoriradalla 8.-9.5.

Uusin numero