Niklas Ajo Husqvarna-pyörät haltuunsa ottavaan espanjalaistiimiin?

Husqvarna teki tänä vuonna paluun MotoGP-sarjaan Niklas Ajo ja britti Danny Kent kuljettajinaan. Kent kilpailee Red Bull Husqvarna Ajo-tiimin ja Ajo puolestaan Avant Tecno Ajo-tiimin väreissä.

– Ensi kaudella Moto3-luokassa on kaksi Husqvarna-pyörää ja ne menevät Calvo Teamille, Beirer kertoi motogp.com-sivustolle antamassaan haastattelussa.

Niklas Ajo kertoi Bike.fi:lle jokunen aika sitten, että hän jatkaa ensi kaudella Moto3-luokassa. Tässä tilanteessa yksi vahva mahdollisuus on se, että Ajo siirtyy espanjalaiseen Calvo-tiimiin, joka on ollut hänen osaltaan aiemminkin tapetilla.

Moto3-luokan MM-sarjassa nähdään ensi kaudella kymmenen KTM:n ja kaksi Husqvarnan tehdaspyörää. Pyörät pysyvät edelleen käytännössä identtisinä.

Beirer tarjosi samassa yhteydessä selkeän ja jo jonkin aikaa tiedossa olleen viitteen siitä, ketkä Red Bull KTM Ajo-tehdastiimissä ensi kaudella kilpailevat. Tiimi palaa yhden kauden jälkeen kolmen kuljettajan konseptiin.

– Mikään ei ole vielä 100-prosenttisen varmaa, mutta jos minulta kysytään kuljettajista, niin sanoisin, että toivelistalta löytyy yhdistelmä Hanika (Karel), Binder (Brad) ja Oliveira (Miguel). Se olisi erittäin vahva tiimi.

Tshekki Hanika kilpailee meneillään olevalla kaudella sarjaa johtavan australialaisen Jack Millerin rinnalla Red Bull KTM Ajo-tiimissä. Miller siirtyy ensi kaudella kovan kohun saattelema suoraan MotoGP-luokkaan mittavalla kolmen vuoden sopimuksella HRC:n (Honda Racing Corporation) kanssa.

Suomalaistalliin tulevat eteläafrikkalainen Binder sekä portugalilainen Oliveira ajavat tänä vuonna Mahindra-pyörillä.

Uusin numero