Niki Tuuli paransi vauhtiaan Moto2-harjoituksissa

Sijoituskin parani aamun sijasta 30 sijaan 28. Esimerkiksi sijalle 20 ajaneeseen KTB Ajon Brad Binderiin ero oli 0,8 sekuntia.

Sarjaa johtava Francesco Bagnaia oli nyt nopein, Ajon tiimin tähti Miquel Oliveira 7:s 0,280 sekuntia italialaisesta.

Bagnaia ajoi 1.37,0 eli käytännössä samaa tahtia kuin aamun harjoituksen nopein Marcel Schrötter, mistä voi päätellä Tuulen vauhdin kasvaneen, kuten olettaa sopiikin debyyttiviikonloppuna.

MotoGP-luokassa nopeinta kyytiä kakkostreeneissä piti vain juuri ennen harjoituksia jatkosopimuksensa Ducatin kanssa julkistanut Andrea Dovizioso. Hondan Marc Marquez oli kakkonen ja Yamahan Valentino Rossi kolmas. KTM-kuskeista Pol Espargaro jatkoi aamun tapaan mainiosti ollen peräti seitsemäs vain 0,478 Dovizisoosn takana. Bradley Smith sen sijaan valahti liki sekunnin hitaammalla kierrosjalla sijalle 18.