Niki Tuuli hienosta kilpailustaan: ”Lähestyimme jo TOP10 kuljettajia”

Tuulen viikonloppu oli kaksijakoinen, mutta kilpailu sujui erinomaisesti.

“Viikonloppu alkoi todella hyvin, mutta lauantaina emme saaneet otettua seuraavaa askelta. Kilpailussa onnistui ohittamaan monta kaveria heti avauskierroksilla, kisa alkoi todella hyvin”, Tuuli kertoi tiimin tiedotteessa.

”Yritin keskittyä omaan ajamiseeni ja samaan hyvän ajorytmin päälle. Pääsin ajamaan itseäni nopeamman kuljettajan perässä, mistä sain mainiota vetoapua. Tavoitimme koko ajan Top10 kavereita, mutta sitten tein itse ison virheen takasuoran jälkeen jarrutuksessa ja ajoin mutkan leveäksi. Sen jälkeen jouduin ajamaan yksin ja se oli melko hankalaa.”

Tuuli oli kaikesta huolimatta erittäin tyytyväinen tulokseen.

”Olen todella iloinen, että sain urani ensimmäisen MM-pisteen. Tämä tuntuu todella hyvältä. Tiimi on tukenut minua niin paljon, etten osaa heitä edes kylliksi kiittää”, onnellinen suomalainen myhäili.

Tiimimanageri Johan Stigefelt oli erittäin tyytyväinen suojattinsa ajamiseen.

”Kerrassaan hieno kilpailu Nikiltä. Tiesimme, että häneltä löytyy vauhtia täällä, mutta aika-ajo meni aivan pieleen. Kilpailussa hän kuitenkin osoitti, mihin pystyy. Niki on tehnyt hurjasti töitä koko ajan ja tämä oli upea palkinto siitä, hän todellakin ansaitsi sen. Tämä ei ole tulokaskuljettajalle helppo luokka, joten pisteille pääseminen näinkin aikaisin on upea saavutus”, Stigefelt hekumoi.
 

Uusin numero