Niki Tuuli 22. Aragonissa – ”tiedän jo mitä pitää tehdä että kierrosajat ja tulokset paranevat”


Petronas Sprinta Racing- tiimin kuljettaja Niki Tuuli paransi otteitaan koko Aragonin GP-viikonlopun ajan. Positiivista oli maaliin pääsy 22. sijalla, mutta se ei täyttänyt Nikin tavoitteita ja hän sanoo tietävänsä jo mitä pitää tehdä tulosten parantamiseksi.

Tallipäällikkö Johan Stigefeltin mielestä Nikin Aragonin kisaviikonloppu oli hyvä.
– Misanon rikkonaisen ja kaatumisia sisältäneen viikonlopun jälkeen tavoitteena oli ehjä suoritus ja tasaiset kierrosajat. Hän parantaa koko ajan, mutta seuraavan askeleen ottaminen kohti kärkeä on vaikea ja se ottaa aikaa. Ymmärrän että se on turhauttavaa Nikille, koska hän on kilpailija ja haluaisi nähdä tulostensa paranevan välittömästi. Tiiminä näemme tilanteen hyvänä, haluan kiittää Nikiä hyvin tehdystä työstä ja tiedän hänen yrittävän vieläkin kovemmin seuraavissa kisoissa.”

Niki Tuuli oli samoilla linjoilla tallipäällikö Stigefeltin kanssa ja näki viikonlopun suorituksessaan sekä hyviä että kehitettäviä asioita.
– Olen melko tyytyväinen tämän päivän kisaan, koska tein tasaisia kierrosaikoja, mutta tavoite on korkeammalla. Sain hyvän startin kisaan ja sitten keskityin oman kilpailun rakentamiseen. Takarengas luisti niin paljon, että menetin paljon aikaa nopeissa kaarteissa. Tiedän nyt, että minun on muutettava ajotyyliäni ja sijoittumistani pyörän päällä. Parannetaan seuraavien kisaviikonloppujen aikana ja jatketaan sitä työtä mitä nyt tehtiin, sillä edistymme koko ajan.

Uusin numero