Niki Tuulen MM-kausi jatkuu Magny Coursissa – Tavoitteena podium

Supersportin MM-sarja palaa kesätauolta ja pisteitä jaetaan tänä viikonloppuna Ranskassa 4411 metriä pitkällä Circuit de Nevers Magny Coursilla.

Kun Supersportin MM-sarja palaa kesätauolta, on takana kuusi MM-viikonloppua ja edessä vielä yhtä monta, ennen kuin kausi päätetään Phillip Islandin osakilpailulla Australiassa marraskuun 20. päivänä.

MV Agusta Reparto Corsen tehdaskuljettaja Niki Tuuli kertoo kilpailuviikonlopun alla, että on kesätauon aikana saanut kuntoutettua keväällä loukkaantunutta jalkaansa paremmaksi ja samalla myös kuntoa on ehditty kohottamaan treeneillä. Ilman takaiskujakaan ei imatralaiskuljettaja kesätauosta selvinnyt, sillä tauon aikana iski sama ongelma selän kanssa kuin vuosi sitten ja siksi harjoittelusta jouduttiin pitämään välillä taukoa.

-Onneksi olen päässyt aika paljon ajamaan treeniä. Viimeiseksi ajoin Imatran Moottorikerhon Yamaha 300:lla, ja se antoi hyvän fiiliksen. Ajoin kolme puolen tunnin settiä peräkkäin, ja siitä tietää että ajo kulkee todella hyvin. MM-pisteissä Tuuli on 11. sijalla ja tiimikaveri Bahattin Sofuoglu sijalla 14 tässä vaiheessa kautta.

Sääennuste lupaa Magny Coursiin sateista viikonloppua, mutta se ei imatralaispilottia huoleta.

-Ihan sama mitä sieltä tulee, keli on kaikille sama. Lähdetään hakemaan kauden ekaa podiumsijoitusta ja ennen kaikkea hyvää tekemistä.

Supersport, MM-pistetilanne ennen Magny Coursin osakilpailua:

  1. Dominique Aegerter, Yamaha, 245
  2. Lorenzo Baldassari, Yamaha, 231
  3. Nicolo Bulega, Ducati, 147
  4. Can Once, Kawasaki, 112
  5. Stefano Manzi, Triumph, 108

11. Niki Tuuli, MV Agusta, 56

Loppukauden kilpailukalenteri:

23.-25.9. Barcelona-Katalonia (Montmelo), Espanja

7.-9.10. Portimao-Algarve, Portugali

21.-23.10. Circuito San Juan Villicum, Argentiina

11.-13.11. Pertamina Mandalika, Indonesia

18.-20.11. Phillip Island, Australia

Uusin numero